top of page

CASES

I fem årtier har vi hjulpet vores kunder med at skabe de nødvendige forandringer, der giver konkrete resultater. I fællesskab deler vi en passion for håndgribelige og pragmatiske løsninger, der giver solide resultater. 

Du kan også læse om:

_Jual_Blumersgade_V02_low.jpg

JUAL GROUP

PSYKOLOGISK SIKKERHED SOM KONKURRENCEPARAMETER

Hos JUAL i Juelsminde har arbejdsglæde altid været fundamentet for al udvikling. Maestro satte turbo på trivslen og samarbejdet med et træningsforløb i personlig indsigt og menneskets psykologi. 

ROYAL UNIBREW 

FRA BRYGGERI-JARGON TIL MANGFOLDIGHED, INKLUSION OG TRIVSEL

Gennem et tæt samarbejde mellem Royal Unibrew og Maestro Business har skabt positive forandringer i kulturen og omgangstonen på bryggeriet. Maestro har siden 2011 hjulpet Royal Unibrew med at opbygge en slagkraftig præstationskultur, og i sommeren 2022 blev Maestro bedt om at udvikle et træningsforløb, der kunne ruste medarbejdere og ledere til en verden, hvor der er stigende fokus på ansvarlig virksomhedsadfærd og inkluderende arbejdspladser. 

RU19showreel stills 5.png
NovozymesItaly_13813400378855.jpg

NOVOZYMES

SAMARBEJDE OG ANSVAR SKABER FUNDAMENTET FOR UDVIKLING

Novozymes satte i 2017 samarbejde og ansvar på dagsordenen og sendte omkring 900 medarbejdere igennem et træningsforløb hos Maestro Business. Resultatet er et fælles sprog og en defineret kritisk adfærd, som dagligt støtter alle medarbejdere i at udfordre hinanden og være skarpe på indfrielsen af de fælles mål. 

TOMS GRUPPEN

FORBEDRINGSKULTUR SOM KONKURRENCEPARAMETER

Toms fabrikker er helt fremme i front, når det gælder det gode arbejdsmiljø og medarbejderinvolvering. 

Med et stort antal ufaglærte medarbejdere er der mange rutineopgaver, og der har gennem en årrække været skarp fokus på den gode virksomhedskultur som et vigtigt konkurrenceparameter på det globale marked.  

IMG_5494.jpeg
tss 120920 036.jpg

TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

DEN GODE VIRKSOMHEDSKULTUR   
BLEV KICKSTARTET

Trelleborg Sealing Solutions kæmpede med en hård omgangstone og en sejlivet gammel værftskultur blandt medarbejderne.  Det spændte ben for en moderne performancekultur og de mål, som topledelsen havde sat for arbejdsmiljøet. Det spændte også ben for medarbejdernes eget ønsket om at blive inddraget. En gennemgribende kickstart af mindsettet i hele organisationen har sendt virksomhedskulturen på rette kurs. 

ROYAL UNIBREW

PRÆSTATIONSKULTUR OG 
MEDARBEJDERE I VERDENSKLASSE

Over en 5-årig periode har Royal Unibrews medarbejdere skabt en sjældent set turn-around og har dermed vendt en nedadgående udvikling for den gamle bryggerigruppe. Over en stabil periode har virksomheden været den bedst præsterende aktie på NASDAQ  OMX. Fra 2011 – hvor virksomheden leverede et resultat på 351  mio. DKK – leverede virksomheden i 2015 et flot resultat på 711  mio. DKK i et ekstremt konkurrencepræget marked. 

IMG_5306.JPG
trelleborg_02.jpg

UNIVERSAL ROBOTS

15 x OMSÆTNINGSVÆKST PÅ 4 ÅR

Hvordan understøtter man en eksponentiel vækst på 10% om måneden, uden at det går ud over entreprenørånden og lønsomheden i virksomheden? Hos Universal Robots var svaret at anvende Demand Flow® Technology (DFT) til at håndtere denne vækst. Det har skabt et solidt fundament, som kan bære virksomheden ind i  fremtiden. 

TRIAX

LEVERINGSEVNE FRA 60% TIL 98%

Triax havde vind i sejlene men manglede  styring og overblik for at udnytte potentialet i væksten. Et samarbejde med Maestro skabte motivation, overblik og  effektivisering i produktionen.

MGL1043-scaled.jpeg
Michael_Sun mod.jpg

SUN CHEMICAL

MORAL OG FIGHTERVILJE ER DEN ENESTE UDVEJ

På fabrikken i Køge hersker en usædvanlig høj moral og stor fightervilje, og Maestro har været med til at styrke troen på, at det er  muligt at konkurrere med østen. 

KRAM MADSERVICE

LIVSKVALITET OG KUNDEN I FOKUS

En position som markedets i dag største leverandør giver ikke  anledning til at hvile på laurbærrene – der skal hele tiden udvikles  og forbedres, for at beholde førertrøjen og de tilfredse kunder. 

iStock-504822348.jpg
bottom of page