top of page

EXCELLENCE

Hvordan skaber vi bedre resultater igennem øgede præstationer? For os handler det især om 3 ting. Virksomhedens hastighed og reaktionsevne, kontinuerlig og positiv produktivitetsvækst, samt succesfuld gennemførsel af strategier og forandringer. Læs mere herunder.

Claus BW.jpg

          Med Maestro er antallet af reklamationer halveret. Gennemløbstiden er reduceret fra 30-45 dage til tre-fem dage. Vores lagerbinding er skåret ned med 40% svarende til 10 mio. kr., og fordi vi nu har langt færre varer stående, har vi frigjort næsten 50% af kvadratmeterne i produktionslokalerne. Og sidst, men ikke mindst, har vi øget produktiviteten med 25%. 

Claus Lundø, Fabrikschef Triax A/S

"

portrait-of-a-sports-woman-waiting-for-the-start-signal-for-run-SBI-301052565.jpg

HASTIGHED OG REAKTIONSEVNE

Det ultimative våben

Tid er en altafgørende ressource i enhver organisation. At være i stand til at reagere hurtigt og effektivt på markedsændringer og kundeforventninger – i nogle tilfælde endda overgå kundes forventninger - er en stor konkurrencefordel, som ovenikøbet er vanskelig at kopiere. Faktisk er det så afgørende en konkurrence-fordel, at Maestros kunder kalder den for ”våbnet”. Det ”våben” de tager med sig, når markedsandele skal vindes. Hvad enten det gælder ekspedition af kundeordre, reaktion på kundefore-spørgsler, sagsbehandling, udvikling af nye produkter eller noget andet, så gælder det at:

Hastighed og reaktionsevne er de væsentligste parametre, der skal fokuseres på, når produktivitet, salg og konkurrenceevne skal forbedres.

ØGET PRODUKTIVITET

Hurtigere, bedre, billigere ... altid!

Hurtigere, bedre, billigere. Dette mantra er kendt for alle, der arbejder i virksomheder, hvor man måler resultater i kroner/øre. Dette er Maestros arv og det har været vores hverdag, siden vi startede for mere end 35 år siden. Vi behersker alle discipliner inden for dette felt og vores praktiske ekspertise og erfaring fra mere end 4.000 virksomheder gør os i stand til at arbejde løsningsorienteret med komplekse problemstillinger. Det betyder, at vi kan levere løsninger, der skaber væsentlige produktivitets-forbedringer – løsninger der altid lever op til de høje forventninger, man med rette kan have til Maestro.  

shutterstock_267385760.jpg
G3QT2017.jpg

GENNEMFØRSEL AF STRATEGIER OG FORANDRINGER

”Use it or lose it”   

For at opretholde og mestre en kompetence skal man gøre det ofte. Dette gælder i alle discipliner, også disciplinen at gen-
nemføre større forandringer succesfuldt. 

Hvor ofte gennemfører en virksomhed større forandringer? – Ikke særligt ofte. Virksomheden geares til daglig drift og mister i processen evnen til hurtigt og sikkert at gennemføre forandringer. Virksomheden har måske nok haft denne kompetence på et tidspunkt men har bevidst undertrykt den i en stræben efter at være excellent i sin rutinemæssige udførelse af driftsopgaver. 

 

Hos Maestro har vi, siden vi blev stiftet i 1984, udelukkende fokuseret  på at hjælpe organisationer med at skabe forandringer og føre strategier ud i livet. Hvorfor ikke øge succesraten ved at lade Maestro hjælpe med det, som vi er bedst til?   

bottom of page