top of page

VI ER MAESTRO

Navnet forpligter  

Ordet Maestro stammer fra det italienske ”maestro”, som betyder ”mester”.

  • En person, der anerkendes som særlig fremragende inden for et bestemt, ofte kunstnerisk, område.

  • En person eller handling, der befinder sig på et højt niveau eller står som et godt eksempel på noget..

Klassisk folklore siger, at det tager godt 10.000 timers målrettet træning at mestre noget. Der er nok noget om snakken. Det man isoleret set fokuserer på, bliver man rigtigt god til. Vi har assisteret virksomheder i udvikling og transformation i mere end 5.000.000 timer.

Der er et stort "Business" i Maestro Business

Organisationer, som investerer i et Maestro-forløb, har gennemsnitligt en tilbagebetaling på en faktor 10 - og de kan dokumentere det. Efter at have trænet mere end 120.000 mennesker fra forskelligartede organisationer i hele verden, er det vores erfaring, at professionel og målrettet træning er det eneste, der kan sikre, at nye tiltag kan forankres i organisationens kultur og skabe varige resultater. Gamle ineffektive vaner og mindsets skal aflæres og erstattes med nye og mere effektive.  

Vi tilfører organisationer kompetencer inden for tre områder: Effektivitet, samarbejde og ledelse.

 

Når organisationer indleder et samarbejde med Maestro, er det som oftest fordi, de ønsker assistance til at gennemføre forandringer inden for: 

  • Præstationskultur og løbende forbedringer 

  • Ensretning og eksekvering – på tværs af afdelinger, lande og kulturer 

  • Ændringer/justeringer i den eksisterende kultur, så denne bedre understøtter forretningen 

  • Målbare og ofte akutte resultater . 

Vi er selv forretningsfolk

Hvis du ønsker det høje niveau af fokus, kompetencer og ekspertise, som kan garantere lønsomme transformationer og bæredygtige  forandringer – kan du ikke ansætte mennesker uden, eller med meget lille, erfaring fra den virkelige verden. Maestro beskæftiger kun modne og professionelle mennesker, som selv har opbygget en massiv praktisk erfaring som ledere og specialister i organisationer, hvor daglige præstationer og konkrete resultater er nødvendige.

 

Organisationer, som etablerer et samarbejde med Maestro, gør det, fordi vi har den erfaringsmæssige balast til at forstå organisationens udfordringer på top- og ejerlederniveau og kan få de nødvendige ændringer til at virke i praksis i alle led - og alle funktioner - i organisationen. De inviterer os til at blive en del af deres team, fordi de ved, at det gør en forskel om en ekstern samarbejdspartner har 18 måneders relevant erfaring eller 26 års (gns. for Maestro).  

Vores kunder har skabt os

Hvad i dag er Maestro Business blev grundlagt i Denver, CO i 1984 af John Costanza og David Packard (HP's stifter). Siden da har Maestro haft den unikke mulighed, at arbejde med nogle af de dygtigste og mest succesrige virksomheder i verden. Ved at lære af disse organisationer og få en sjælden indsigt i deres tankemønstre og modellere deres adfærd og metodologi - hviler Maestro idag på et pragmatisk grundlag af hundredevis af succesfuldt anvendte best practices - afprøvet i den virkelige verden. Vi er understøttet af evidens- og observationsbaseret forskning, men vi er ikke teoretikere eller akademikere. Skal principper virke for vores kunder, skal det først og fremmest havde bevist sit værd i den virkelige verden.  

 

Denne tankegang, med at studere og modellere best practices og gøre den let tilgængelig for kunder, har altid været dybt forankret i vores DNA. Faktisk tog vores grundlægger, hr. John Costanza, til Japan i slutningen af 1970'erne for at studere, hvilke tankemønstre, der gjorde japanske virksomheder så succesfulde. Han gjorde sin indsigt tilgængelig gennem sit tidlige arbejde med Demand Flow® Technology. Dette gav ham senere en prestigefyldt nobelprisnominering tæt på hans pensionering i 2000.

Maestro er idag en dansk/britisk virksomhed, med kunder i hele verden. 

bottom of page