top of page

MAESTRO ACADEMY

WorkLife Changing Skills

VELKOMMEN TIL MAESTRO ACADEMY

Sult! Virksomheder i verdensklasse har alle denne éne egenskab til fælles. De deler en ambition om at ville mere ... gøre mere ... blive mere. Ikke bare mere drift og økonomisk præstation; de vil påvirke verden positivt. De vil gøre en positiv forskel for samfundet, for kunder og for medarbejderere. De ved, at de kun kan udvikle sig ved, at medarbejderne udvikler sig.

 

Herunder finder du nogle af Maestros "tema"programmer - til inspiration. Programmerne er alle unikke ved, at de er udviklet i samarbejde med virksomheder for at tilgodese deres konkrete behov. Maestros programmer er internationalt anerkendte og kompetencegivende.

Image0.jpg

          Menneskelige kompetencer er et af vores mest værdifulde aktiver. Som med ethvert andet aktiv skal vi investere i dette og vedligeholde det. Som virksomhed kan vi kun forbedre vores præstationer ved, at øge vores kompetenceniveau. Dette er også vejen frem, hvis vi skal være foran vores konkurrenter på markedet. En af de bedste og mest omkostningseffektive måder, at vedligeholde og investere i kompetencer er ved, at træne og uddanne vores folk. Maestro er der for, at betjene alle virksomheder i vores gruppe med træning, uddannelse og også implementerings-assistance.

Håkan Jeppsson, tidl. President and CEO, INWIDO AB 

"

Virtuel, selvstudie, live i virksomheden, hos os i Silkeborg eller en blanding? Maestros træningsprogrammer tilpasses dine behov. Hør mere her >

bottom of page