top of page

Team building & Events

Pris

Efter aftale

Varighed

Kundetilpasset

Fortæl mig mere

"Det var vildt fedt ... og vi lærte noget"

Maestros træningsprogrammer kan designes med et større eller mindre niveau af klassisk teambuilding og events. De tilpasses altid virksomhedens ambitioner og budget i et tæt samarbejde med virksomheden. Fra lettere sociale breakouts, kick-offs og til tunge virksomhedssimuleringer og strategi seancer for hele organisationen.


Fælles oplevelser ... og en flaske rødvin kan samle et team

I fællesskab finder vi det rette miks mellem:

  • Event og træning

  • Outdoor og indoor

  • Faglighed og socialt samvær


Maestro har adgang til team- og oplevelsesfaciliteter over hele landet. Uanset om der er behov for blended team træning med fokus på ro og afstresning, klatring og rappelling, vildmarkstur eller hjemme hos virksomheden selv.


Ofte bruger vi naturen eller specielle lokationer som klasselokale - altid med kompetenceløft, team spirit, nye oplevelser og varige minder som resultat.


De følgende events er eksempler på forløb udviklet specifikt til virksomheder og skal derfor ses som et inspirationskatalog som ingenlunde er udtømmende.


Sejlads for nødhjælp


Gå ombord på skonnerten Maja i Hvalpsund i Limfjorden. Skonnerten ankommer til Aalborg næste formiddag kl 09:00. Ombord får deltagerne til opgave, at arrangere et indsamlingsevent i Aalborg kl. 10 på deres ankomstdag. Der skal deltage min. 200 gæster og indsamles penge til ”nødhjælpsorganisation efter eget valg”. Udover hinanden har deltagerne kun en mobiltelefon til deres rådighed – og intet budget.


Slottet


Tjek ind på Dronninglund slot som er et af Danmarks smukkeste renæssanceslotte. Når deltagerne er ankommet og har indsnuset slottets 11. hundredetalsatmosfære opdager de at slottet, bag sin smukke og adelige atmosfære, gemmer på en dyster hemmelighed. Og at de kun, ved at opklare, gennemleve og genfortælle denne hemmelighed (med sig selv i hovedrollerne), kan forlade slottet igen.


Flugten


Eventet udspiller sig i en øde del af grænselandet. I løbet af natten skal deltagerne uset krydse grænsen til landet Lillelund. I medens jages de af grænsepoliti, hunde, droner og helikopter. Kan man stole på menneskesmuglere … og på hinanden?


Bjærgning


Ved afslutningen af anden verdenskrig, gemte tyske soldater et pengeskab fyldt med rigdomme, på bunden af en sø, et hemmeligt sted i Danmark. Desværre glemte de den præcise lokation. Indtil i går!

For her dukkede der for første gang et kort med søens og pengeskabets placering op …. på internettet. Skattejægere og lykkeriddere fra alle verdensdele jager nu den store gevinst. Hvem kommer først?


Kilimanjaro - Toubkal
Bestig et bjerg i Afrika, tag dit team med og gør en kæmpe forskel. Udover metaforen om, at sætte store mål og nå dem et skridt ad gangen - sammen - er en bjergbestigning en ægte udfordring, der kan ryste et team sammen på en måde som ikke meget andet kan. Det kræver mental og fysisk råstyrke, i fællesskab, og her er der ikke plads til at gå solo. Lær dig selv, at kende under det pres kun naturen kan udsætte dig for - lær dine teammates, at kende når de udsættes for det samme. Lav samtidigt en en indsamling til børnehjemsbørn i området og brug jeres tid på at gøre en positiv forskel .


Øvrige events

  • O-Løb deluxe - med helikopter/Landrover/speedbåd/ATV

  • Firma olympiade (On your marks, set, go!)

  • Kampen om Troja (Katapult, kasteskyts, heste)

  • Firmasang (Når i er mange er i musikalske)

  • Friday Night in the Emergency Room (Strategi, planlægning, hårde beslutninger og store konsekvenser)

  • “Get together” i alle rammer

Blended learning

Til yderligere inspiration
bottom of page