top of page
Perspectives_top.jpg

Hårdt ramt af succes?

Løber tiden fra dig og dit team, så vigtige projekter lider?

Siger nøglemedarbejdere op grundet udmattelse?

Vi kan sandsynligvis hjælpe dig.

Maestro Business er et erfarent dansk konsulent- og implementerings-firma med en praktisk tilgang til driftsoptimering i industrivirksomheder.

Udover rå optimering hjælper vi ved at indgå i dit team som en variabel ressource. Vi tilfører kort sagt vores praktiske erfaringer, hjerne- og muskelkraft, præcis når behovet er der.

Hvad kan vi bistå med?

Som ekstern ressource tilfører vi ekspertkompetencer, som din virksomhed enten ikke selv kan tiltrække, eller som ikke kan udnyttes fuldt ud i en travl hverdag.

G3QT1968_edited_edited_edited.jpg

Eksterne specialister kan være attraktivt - også økonomisk

Som ekstern ressource tilfører vi ekspertkompetencer, som din virksomhed enten ikke selv kan tiltrække, eller som ikke udnyttes fuldt ud i en travl hverdag.

I modsætning til dine fastansatte medarbejdere er vi er en rent variabel løsning. Du betaler kun for den arbejdsmængde vi leverer. Vi skal ikke have feriebetaling, efteruddannelse, pensionsopsparing, barsel, løn under sygdom eller fratrædelse. Et projekt kan stoppes – eller forlænges – uden væsentlig ulempe.

Gør det enkelt at tilsætte kompetencer

Når du benytter os, betaler du kun for vores produktive tid. Her er intet projektledergebyr, ingen opstartsseminarer, diæter eller lign. Kun en ”flad” afregning som er aftalt inden opgaven startes. 

Vi arbejder kun for din succes

Vores massive erfaring fra arbejdet med industrivirksomheder gør, at vi ”rammer jorden i løb” og kræver en meget lille indkøring og oplæring. Og vores opgaver er altid klart definerede. Vi skal ikke gøre karriere hos dig, men udelukkende gøre dig til en succes! Uden at blive ”suget ind” i den daglige drift eller evt. personlige og politiske agendaer. Det gør det nemmere at høste resultater. . 

Pris? - hvad koster det? 

Prisen er afhængig af opgave, kompetencebehov og udstrækning. Udfyld formularen herunder for at modtage et prisforslag pr. mail. Du kan også bede os kontakte dig for en uforpligtende og uddybende snak. 

Anker 1
bottom of page